Flying start for Alta

Partners Eiendomsmegling i Alta har kun vært åpent i en drøy måned, og kan allerede melde om en svært god start: – Går det bra i Norge, går det greit i Alta. Går det dårlig i Norge, går det greit i Alta, som daglig leder Daniel André Adamsen nylig fortalte Altaposten.

Daniel André Adamsen med kollega Robert Baardsen

I løpet av knappe to uker, hadde Adamsen hatt 43 oppdrag. Et oppsiktsvekkende høyt tall når man tenker på at det bor drøye 20 000 mennesker i Alta kommune, og hele landet har vært i en slags unntakstilstand på grunn av korona. – Vi har hatt «business as usual», sier han. – Bankene har satt ned renta, og antall boliger gjør at det er flere om beinet. Dette har faktisk ført til noen heftige budrunder, forteller han.

Mer forutsigbart marked i Alta
Boligmarkedet har holdt seg godt til tross for den uvanlige situasjonen som har vært de siste ukene. Daniel André Adamsen mener at boligprisene i Alta er mer bærekraftige enn hva den er i større byer. – Vi berges fordi drives av et primærbehov. Vi har mange entreprenører som holder hjulene i gang, i tillegg til mange offentlig ansatte, sier han. – Vi har et trygt og forutsigbart marked, mener han.

Teksten er hentet fra Altaposten 14. mai, og kan leses i sin helhet her. (Bak betalingsmur) Eller les papirutgaven her