Meglergaarden i ny drakt

Når Partners Eiendomsmegling får Meglergaarden i Moss med på laget, blir de markedsledende i området. Boligmarkedet er glohett i Moss, og det er hard kamp om kundene.  – Vi er de samme engasjerte folka som gir deg den samme gode servicen, sier daglig leder i Meglergaarden Tommy Skovly.

Det har vært mange eiendomsmeglerkjeder som har banket på døren til Meglergaarden, for å få dem med på laget. Ingen nådde helt opp, bortsett fra Partners, som kunne tilby Meglergaarden akkurat det de trengte.

– Når Meglergaarden blir en del av Partners, får vi Moss og omegns beste eiendomsmeglere med på laget, sier administrerende direktør i Partners, Marianne Sodeland.

Tydeligere tilstedeværelse
Sodeland er glade for at Meglergaarden ville bli med på laget. – Det er en kjempesignering å få Meglergaarden med. De er en solid aktør i Moss og omegn med dyktige meglere. Når Meglergaarden blir en del av Partners, får vi en mye tydeligere tilstedeværelse i regionen, sier hun. I tillegg til Meglergaarden i Moss, har Partners kontorer i Askim, Sarpsborg og Fredrikstad.

Moderne uttrykk
Det nye navnet på kontoret blir Meglergaarden & Partners. – Vi har fått 100 prosent frihet, beholder navnet Meglergaarden og får i tillegg alle stordriftsfordelene det gir å være del av et forhandlernettverk; her får vi både i pose og sekk, forteller Skovly.

Medarbeiderne var enstemmig på at de skulle bli en del av Partners-systemet. – Vi presenterte ideen for våre kolleger og de likte tanken om å være en del av en større organisasjon med et mer moderne uttrykk.

F.v: Bjørn Erik Thorbjørnsen og Tommy Skovly

Kommer til å merkes
Nå som Meglergaarden blir en del av Partners-systemet, får de også tilgang til bedre verktøy og kundeoppfølgingssystemer. – Våre kunder kommer til å oppleve at vi følger dem opp på en – om mulig; enda bedre måte enn tidligere, forteller Skovly.

– Partners kommer til å få 14 svært dyktige og engasjerte medarbeidere som kjenner området ut og inn.

Meglergaarden ble etablert i 2005, og har i dag 14 medarbeidere. Årlig omsetter kontoret om lag 500 eiendommer og boliger i Moss og omegn.

Offisiell åpning av det nye Meglergaarden & Partners blir 16. november. Både gamle og nye kunder er hjertelig velkommen for en uformell prat.