Aktiv Bø blir til Lokalmegleren & Partners

17. november bytter Aktiv Eiendomsmegling i Bø navn til Lokalmegleren & Partners. Etter 15 år, bytter nå det største eiendomsmeglerkontoret i Bø drakt. Selv om det kommer opp nye skilt, er det de samme lokalkjente og engasjerte meglerne du treffer i Folkestadvegen 1.

Aktiv i Bø blir Lokalmegleren & Partners. F.v: Aud Elin Lio, Frida Henriksveen, Gunhild Nymoen, Mari Gaara, Berit Seltveit og Lena Stadskleiv

Eiendomsmegler Berit Seltveit sier de nå går inn i en ny epoke. – Dere vil fortsatt oppleve personlig service og vårt brennende engasjement for lokalmiljøet, sier hun. – Siden jeg startet opp for 18 år siden, har byrået vokst hele tiden. Dette er bare et nytt steg på veien, understreker hun. – Nå som vi blir en del av Partners Eiendomsmegling, får vi tilgang til svært gode og effektive verktøy som kommer våre kunder til gode, samtidig som at vi fortsatt jobber selvstendig for deg, forteller hun. 
– Blant annet får vi tilgang effektive markedsføringsverktøy som skal gi mange interessenter til visning og nye digitale systemer for god oppfølging av våre kunder.

Lokal forankring

Den 17. november er offisiell dato for bytte av eiendomsmeglerkjede, og Seltveit beskriver Partners som en ideell samarbeidspartner. – I våre øyne var dette det beste valget, forklarer hun. – Vi har hele tiden vært opptatt av å ha lokal forankring og en stor grad av frihet. Partners er også en troverdig partner, hvor vi kan bruke våre lokale leverandører og ikke miste vår identitet.

Å få med seg Berit Seltveit og hennes fem kolleger på laget, er noe administrerende direktør i Partners Eiendomsmegling, Marianne Sodeland er veldig glad for; – Når Aktiv Bø, som er markedsleder i området, ønsker å bli en del av Parters, er det en tillitserklæring.

– Vi er veldig glade for få deres kompetanse med på laget, sier hun – De er et kontor som har hatt fornøyde boligkunder og de er i et marked i sterk vekst. Sammen med vårt kontor i Grenland vil Lokalmegleren bidra til å gjøre Partners Eiendomsmegling til en tung aktør i Telemarksområdet.

Meget godt marked

Den lokale forankringen understrekes ved at Lokalmegleren & Partners vil ytterligere styrke sitt samarbeid med lokalbanken Sparebanken DIN. – Vi vil fortsatt dekke vårt kjerneområde: Midt-Telemark, Vest-Telemark og Nome, forklarer Seltveit.

Markedet i Midt-Telemark beskriver hun som meget godt. Kommunen legger til rette for utbygging og det er økt tilflytting til kommunen. – Vi har hatt en kjempevekst de siste årene. Universitetet i Sørøst-Norge (USN) har også bidratt til mye av tilveksten, forklarer hun.

Berit Seltveit startet det første eiendomsmeglerbyrå i Bø i 2003. Siden da har de vokst gradvis til 6 ansatte og omsetter godt over 200 eiendommer hvert år. – Vi dekker et bredt område, og står på for våre kunder. Det er ikke sjelden vi kjører over en time hver vei for et kundebesøk. For oss er det viktigste å oppfylle våre kunders behov og få en best mulig pris for eiendommen, forklarer hun og gleder seg til å starte Partners Eiendomsmegling i Bø.