Ask & Partners vokser – åpner nytt kontor i Halden

Økt etterspørsel i området har ført til at ASK & Partners åpner nytt kontor i Halden. Med det nye kontoret styrker de sin tilstedeværelse i Østfold. 7. februar kunne de endelig åpne den nye filialen i Tista senter.

ASK & Partners bygger nye kontorer som de skal flytte inn i til påske. Nå er den nye filialen åpnet i midlertidige lokaler i Tista Senter.
Fra venstre: Sondre Lien, Heine Kristoffer Aas og Jonas Nikolai Grimsøen

Fra før har ASK & Partners kontorer i Sarpsborg, og daglig leder Jonas Grimsøen, mener Halden er et marked det er naturlig for dem å etablere seg i.  – Vi ser på Halden som en by med stort potensiale, forteller han.  – Byen er i vekst, og via vårt tette samarbeid med SOBBL har vi allerede konkrete nybyggsprosjekter på gang i Halden, sier han.

– Boligmarkedet i Halden er ganske likt som i Sarpsborg, mener eiendomsmegler Håvard Midtsjø hos Ask & Partners i Halden. – Kvadratmeterprisen i disse byene ligger litt under Fredrikstad og Moss, som tyder på et sunt boligmarked. Omløpshastigheten er rask. I tillegg har Halden mye av det samme tilbudet man finner i andre byer i Østfold: Nærhet til sjøen, festningen og et bra kulturliv.

Lokal megler med lokal kunnskap

Lokal kunnskap er viktig for ASK & Partners, og eiendomsmeglerkollega Sondre Lien, som selv er fra Halden, er enig. – For en boligkjøper, er det viktig at eiendomsmegleren kjenner det lokale markedet godt. Det gir trygghet, sier Lien.

Når ASK & Partners åpner nytt kontor i Halden, flytter de inn i nyoppussede lokaler på Tista senter. – Vi ønsker å være synlig for våre kunder, og være ekstra tilgjengelig, sier Midtsjø. – Da er Tista senter et naturlig sted å åpne nye lokaler.

I tillegg til daglig leder Jonas Grimsøen, Håvard Midtsjø og Sondre Lien, har de eiendomsmegler og prosjektansvarlig nybygg, Karianne Westby Jensen med på laget. I løpet av 2022 kommer også en trainee inn dørene.

Skal skille seg ut

Tilflytningen til Østfold øker, og folk trenger et sted å bo. I 3. kvartal i 2021 økte befolkningen i alle de største byene i Østfold. – Jeg tror folk fra Oslo flytter hit fordi de ønsker mer for pengene, samtidig som mange foretrekker å flytte nærmere urbane strøk, tror Lien. – Nå som man har gode pendlermuligheter inn til hovedstaden, er det heller ikke noe problem å bo i Østfold og jobbe i Oslo. Dette er blitt mye mer aktuelt nå som hjemmekontor er blitt mer og mer vanlig, påpeker Sondre Lien som mener det er plass til et nytt meglerkontor i Halden.

– Vi skal skille oss ut fra de andre meglerkontorene. Vi skal tilføre noe nytt til Halden. – Vi legger ned mye innsats i presentasjon av boligene våre. Vi har egne fotografer. Håpet er å komme inn som et friskt pust i markedet i Halden, fortalte Håvard Midtsjø til Halden Arbeiderblad tidligere i år.

Håvard Midstjø

Om du skal selge eller kjøpe bolig, kom gjerne innom oss for en kaffe og en uforpliktende prat i Tista Senter. Eller bare kontakt oss her.

Hver måned slipper vi Boligprisstatistikken i Norge her på Bolignytt. Her kan du lese mer om dette.