Nedal & Partners starter opp i Surnadal

Nedal & Partners er den nyeste tilveksten til eiendomsmeglingskjeden Partners, med kontor i Surnadal på Nordmøre. Her er det Trond Gyldenskog Nedal som holder i tømmene, og han er ingen fersking i eiendomsmeglerbransjen.

Med utdannelse fra BI og mange år med praktisk erfaring som eiendomsmegler, tar han med seg det han har lært til kommunen. Med bosted i Sunndal, kontorsted i Surnadal og opprinnelse fra Tingvoll, skal det mye til for å finne en mer lokalkjent eiendomsmegler. 

Nedal har bygget opp mye erfaring på relativt kort tid, og har da jobbet med mange dyktige mennesker som han har kunnet lære av. Som eiendomsmegler er det viktig å hele tiden utvikle seg og ta med seg det beste fra alle man møter og jobber med slik at man blir summen av dette, og en dag bli en av de beste. 

— For meg er det viktig å være tilstede i markedet, og ikke minst være lokal, forteller Nedal.

Nedal & Partners tror på at kundene vil oppleve bedre resultater ved å samarbeide med en lokal eiendomsmegler, som ikke minst har fast kontorsted i bygda, har lokale samarbeidspartnere og som jobber i markedet hver dag.

Skal ta en tydelig posisjon

Administrerende direktør i Partners, Marianne Sodeland er strålende fornøyd med å åpne kontor i Surnadal

— Dette er et veldig spennende område med mye potensiale, og Trond Gyldenskog Nedal er en trygg og faglig dyktig eiendomsmegler. Ved å åpne kontor i Surnadal skal vi å ta en tydelig posisjon i markedet, sier Sodeland.  

Bygda fortjente sin egen dedikerte eiendomsmegler 

— Jeg har erfaring fra å jobbe som eiendomsmegler i Surnadal og jeg synes bygda fortjener sin egen, dedikerte megler, noe de ikke har hatt før, fortsetter Nedal. Jeg har trivdes veldig godt med å jobbe her og det er mange kjekke og trivelige folk som det er en glede å jobbe med.

I tillegg har Surnadal en veldig fin geografisk beliggenhet og er et knutepunkt med kort vei til nærliggende markeder hvor det er også er naturlig å ta megleroppdrag.

For Trond handler ikke eiendomsmegling om eiendom, men om mennesker. Nedal & Partners har derfor alltid hovedfokuset på kunden, selgerne og kjøperne.

Her handler det om å lytte, finne løsninger, begeistre og komme med forslag som kunden selv ikke har tenkt på. Det skal føles litt bedre å selge med Nedal & Partners.

— Surnadal er et spennende marked som for tiden opplever at unge mennesker flytter hjem igjen til bygda og hvor det i flere år har vært bra aktivitet med nybygg.

For øvrig bor det mange dyktige og engasjerte folk i Surnadal som gjør det mulig å få til ting og å skape noe nytt. Nedal & Partners vil bistå de selgerne som nå ønsker å nedskalere fra enebolig til sentrumsnær leilighet og de unge etablererne som ønsker å kjøpe seg et hjem.

— Det er det lille ekstra, den ekstra interessenten eller den muligheten du ikke har tenkt på, som er avgjørende for kundene.

Nedal & Partners driver med lokal eiendomsmegling og fullverdig service. Vi er med kunden hele veien, fra første møte og til overtagelse.

— I prosessen med kunden veileder vi, gir råd og tips underveis, særlig knyttet til markedsføring, som et resultat av dette vil jeg si at  boligannonsene våre skiller seg positivt ut.

For meg er det et mål at kunden skal føle at det er litt bedre å selge med Nedal & Partners, også får man bedre resultater ved å bruke en lokal megler, avslutter Nedal  

Likte du dette? Les mer på Bolignytt-bloggen vår