Partners Eiendomsmegling etablerer seg i Bergen

Caroline Norheim Johansen åpner sammen med Stian Sletten, Partners Eiendomsmegling Bergen. De ansatte på kontoret i vestlandets hovedstad er lokalkjente meglere som allerede er klar for oppdrag.

Stian Sletten og Caroline Norheim Johansen

– Vi er veldig fornøyd med å åpne kontor i Bergen, sier administrerende direktør i Partners Eiendomsmegling, Marianne Garang.   

–  Bergen er Norges nest største by, og har et meget spennende boligmarked som stadig er i utvikling. Derfor ønsket vi å  etablere oss i området, da med dyktige meglere på laget, fortsetter Garang.

Lokal forankring gir kundene den beste servicen

Caroline Norheim Johansen og Stian Sletten er to erfarne meglere fra Bergen som til sammen har 20 års erfaring fra bransjen som etablerer kontoret og står bak satsingen. Partners Eiendomsmegling Bergen ønsker å tilby kundene det beste innen eiendomsmegling. Norheim Johansen mener Partners-kjeden med sin unike tilnærming rundt lokale tilpasninger, i kombinasjon med et solid system, er nøkkelen til å gi boligselgerne den aller tryggeste og beste kundeopplevelsen. I tillegg er dette en lønnsom kjede som har konkurransedyktige stordriftsfordeler, med gode arbeidsplasser hvor de ansatte trives på jobben. 

– Vi starter et nytt eiendomsmeglerkontor og vil være en utfordrer på markedet i Bergen. Men vi er ikke nykommere. Begge har bred erfaring med kjøp og salg av alle slags boliger i Bergen, og kjenner byen og boligmarkedet  godt, og det vil vi i tiden fremover vise våre kunder, fortsetter Norheim.

Spennende område

Administrerende direktør i Partners Eiendomsmegling, Marianne Garang, er strålende fornøyd med etableringen i Bergen.

– Partners Eiendomsmegling er fremoverlente og har klar strategi når det gjelder lokal satsing. Bergen er et svært attraktivt område, som vi ønsker å ha en tilstedeværelse i. Jeg er sikker på at Caroline og Stian vil bidra til å styrke kjeden vår, avslutter Garang.

Solid og variert marked

Eiendomsmarkedet i Bergen er attraktivt. Boligprisene har hittil i år steget mer i Bergen enn i Oslo og Trondheim. Det er en jevn strøm av nye og brukte boliger. I tillegg er det spennende områder under utvikling, samt boliger i alle prisklasser. De ansatte i Partners Eiendomsmegling Bergen, har bred kompetanse, og formidler salg av alt fra rimelige borettslagsleiligheter til store villaer.

På flyttefot?

Hvis man ønsker å flytte til Bergen, kan man forvente å finne noe for enhver smak. Byen mellom de syv fjell og Vestlandets hovedstad kan tilby opplevelser og kultur på høyt nivå. Bergen er en av Norges fineste byer med både landlige og urbane bydeler. Her kan du rusle  de koselige, brosteinsgatene som snor seg gjennom sentrum, besøke noen av landets mest berømte attraksjoner eller nyte noen fantastiske turmuligheter i vakre omgivelser. Ja, det regner mye i Bergen, men det gjør ingenting. Kjøp det hippeste, nye regntøyet og gjør som andre bergensere – søk ly innendørs når bygene kommer. Byen bugner av alt fra trendy kaffebarer og koselige butikker til spennende museer og konsertopplevelser. Partners Eiendomsmegling Bergen er allerede klar for oppdrag og kan kontaktes her eller på telefon 917 91 687.