Partners Eiendomsmegling åpner i Asker

I juli åpnet Trond-Ivar Olsen og resten av hans gjeng Partners Eiendomsmegling Asker. Med mange års erfaring i bransjen kombinert med fullt fokus på lokal tilpasning skal de sørge for å være det foretrukne valget for alle som skal kjøpe og selge bolig i området.

– Vi er veldig fornøyd med å åpne kontor i Asker, sier administrerende direktør i Partners Eiendomsmegling, Marianne Garang.   

– Asker er et svært spennende område med stor vekst, og nærheten til Oslo gjør det til et svært attraktivt sted å bo. Derfor ønsket vi å etablere oss i området med dyktige eiendomsmeglere på laget, fortsetter Garang.

Unik lokal forankring

Trond Ivar Olsen, daglig leder i Partners Eiendomsmegling Asker, har lang fartstid i bransjen. Med over 25 års erfaring som eiendomsmegler har han full tiltro til at dette kontoret blir en suksess. Han gleder seg, sammen med staben på fire personer, til åpningen av kontoret i Eternitveien 4 på Slemmestad i Asker kommune.

– Det handler om å være best mulig rådgiver for kundene våre, sier Olsen. Personlig har jeg lang fartstid i området. Jeg har jobbet som eiendomsmegler så lenge at jeg trygt kan si at jeg har bred erfaring. Det handler også om å ha god kontakt med sitt nærområde. Vi er lokalkjente i Asker, og på den måten kan vi være en god rådgiver både for selger og kjøper.

– En artig kuriositet er at alle de fire meglerne som åpner kontoret er født og oppvokst i Asker. Dette gir oss en unik lokal forankring, sier Olsen.

Partners var det mest innovative alternativet

Partners Eiendomsmegling Asker ønsker å tilby kundene det beste innen eiendomsmegling. Olsen mener Partners-kjeden med sin unike tilnærming rundt lokale tilpasninger, i kombinasjon med et solid system, er nøkkelen til å gi boligselgerne den aller tryggeste og beste kundeopplevelsen.

– Vi undersøkte ulike kjeder og alternativer og valgte Partners Eiendomsmegling. Vi ble imponert over deres innovasjonsevne og deres fokus på de beste meglerverktøyene. Med deres løsninger vil vi kunne øke effektiviteten i hverdagen og frigjøre mer tid til å fokusere på våre kunder.

Asker har en unik posisjon

Asker utgjør den ytre vestre region i Stor-Oslo. Et flott utgangspunkt for de som jobber i Oslo-regionen, men samtidig ønsker seg litt mer for kvadratmeteren. Kommunen nærmer seg snart 100 000 innbyggere og har en gjennomgående sterk tilflytningsvekst.

– Et klart mønster vi ser, er at de som er født og oppvokst i Asker, kanskje reiser ut for å studere i en annen by. Men når de finner ut at de skal stifte familie, setter de fort snuten tilbake til kommunen. Det er jo selvsagt mange grunner til det, kommenterer Olsen.

– Det som er interessant er at når markedet i Oslo-området har en trøkk og prisene stiger raskt, blir det fort for dyrt for småbarnsfamilier som ønsker å etablere seg. Da trekker de ut til Asker. Her vil de få mye mer for kvadratmeteren. I tillegg er det ingen problem å fortsette å jobbe i Oslo enten ved å ha hjemmekontor eller ved å dra daglig inn til Oslo. Fordelen her er at de samtidig vil ha en litt større bolig, og kanskje også besteforeldre som kan være avlastning rett rundt hjørnet. Spesielt under corona så vi en oppblomstring av yngre familier som satte snuten til Asker.

Flere burde snakke om kystlinjen

Olsen mener også at Asker har en kystlinje som kanskje burde bli omtalt mer. Mange har et bilde av Asker som en innlandskommune. Men kommunen har en lang kystlinje som går fra Nesøya helt til Hurumlandet.

– Vi ser nå at populariteten til disse områdene tiltrekker mange mennesker mot den vakre kysten vår. Et kjempespennende prosjekt som virkelig kommer til å sette Slemmestad på kartet, er Slemmestad brygge, som er under utbygging. Her blir det 1300 leiligheter helt nede ved vannkanten. I tillegg vil jeg nevne Nærsnes. Dette er et lite tettsted ved vannet hvor man nesten skulle trodd at man var på Sørlandet. Om man bor på denne perlen, kan man hver dag ta hurtigbåten inn til Aker Brygge hvis man jobber i Oslo, sier Olsen avslutningsvis.