Houeland og Kalsnes til Partners Eiendomsmegling

Fjord & Partners er eiendomsmeglerkjedens nye spydspiss på Oslo vest.

Eiendomsmegler Hans Houeland valgte sammen med eiendomsmegler Bastian Hesselberg Bjerke tidligere i sommer å etablere eiendomsmeglerhuset Fjord, rettet mot luksusmarkedet.  Nå har duoen tatt ytterligere et steg, blitt en del av Partners Eiendomsmegling og også fått med seg Jurist Odd Kalsnes på laget.

– Vi har kjent menneskene i Partners-kjeden gjennom en årrekke, og de har både ambisjoner og tekniske løsninger som står i stil med våre målsettinger. Vi er trygge på at dette vil være en god match, sier daglig leder Hans Houeland. 

Fokus på kundegruppe

Fjord & Partners har valgt å etablere kontor på Solli plass, sentralt i Oslo vest. Og selv om meglerne allerede er godt etablert i bydelen Frogner, understreker daglig leder Hans Houeland at deres nedslagsfelt er langt større.  

– Vårt primære fokus ligger på type kunder, ikke lokasjon. Mesteparten av våre kunder er mennesker som flytter eller kjøper fordi de kan, ikke fordi de må. De er godt informerte og bevisste mennesker som vet hvilke kvaliteter de er på utkikk etter. Vi er deres øyner og ører i markedet, og vår jobb handler i stor grad om å være i forkant og serve dem til fingerspissene, forteller Houeland. 

Ledende innen luksusboliger

Det er en dårlig bevart hemmelighet at Kalsnes og Houland er markante skikkelser innen luksusmarkedet i Norge. Tidligere i år avslørte duoen overfor E24 at de har vært i besittelse av rundt 50 prosent av de dyreste objektene i Oslo og omegn som lå ute for salg.   

Og med over 60 års fartstid i bransjen mellom seg, har de tre meglerne opparbeidet et rikt personlig nettverk. 

– Med erfarne meglere som yter personlig service i verdensklasse, et stort internasjonalt nettverk og nytenkende markedsføringsmetoder, er Fjord & Partners et solid valg når du skal selge en bolig i høy prisklasse. 

Internasjonale ambisjoner

I tillegg til å presentere de mest imponerende boligene i hovedstaden og Norges mest spektakulære fjell- og sjøhytter, har meglerne stor glede i å hjelpe klienter å finne drømmeboligen også utenfor våre landegrenser. 

– Vi har klare ambisjoner om å hjelpe våre kunder ut i verden, nettopp fordi vi vet at våre klienter er interesserte i det internasjonale markedet.  Når vi inngår samarbeid om salg av din eiendom, får du tilgang til en eksklusiv og internasjonal klientliste med kvalifiserte og interesserte kjøpere. Gjennom vårt nettverk av eiendomsmeglere og kunder i utlandet, kan du føle deg trygg på at vi når ut til det markedet du er interessert i, avslutter Houeland.