Partners til topps i Vesterålen

Møysalen & Partners er den nyeste eiendomsmeglerhuset på Sortland. Daglig leder og tidligere fotballproff, Ole T. Albrigtsen, er tydelig om ambisjonsnivået for den nye satsingen.

–          Det blir utrolig spennende å rulle ut en ny merkevare her. Vi har siden 2008 jobbet under en stor bankeid merkevare, men nå var tiden moden for å gjøre oss enda mer lokal. Vi har hatt en veldig god posisjon i markedet og nå er målet å bli enda sterkere. Samtidig føler vi oss trygge på at den nye merkevaren vil bli tatt godt imot her, sier Ole T. Albrigtsen, som skal lede det nye Partners-kontoret helt nord i Nordland.

Albrigtsen er et godt etablert navn i regionen; Han er av mange regnet som en av Vesterålens fremste fotballspillere, blant annet med utenlandsopphold i Stoke City i England. Han er også tidligere politimann, men de siste 12 årene har Albrigtsen jobbet som daglig leder i DNB Eiendom i hjembyen Sortland.

Les også: Ny standard for arealmåling av boliger

Viktig landemerke

Nå er han klar for nok en overgang, denne gangen av den mykere sorten.

–          Det har lenge ligget i kortene at vi skulle vekk fra å drive franchise i DnB til å finne den riktige samarbeidspartneren for videre satsning. På veien har vi drodlet på hva navnet på det nye eiendomsmeglerforetaket skulle bli. Møysalen representerer våre ambisjoner, samtidig er det et av de viktigste landemerkene i Vesterålen, forteller Albrigtsen.

For uinnvidde; Møysalen er det høyeste fjellet i Vesterålen og Lofoten og rager 1262 meter over havet. Det er også det nest høyeste fjellet på ei øy i Norge.

Innovativ og fremtidsrettet kjede

Heller ikke valget av kjede har blitt overlatt til tilfeldighetene. Etter en lang utvelgelsesprosess med mange beilere, hvor Albrigtsen fikk telefoner fra de fleste kjeder i Norge, landet valget på Partners.

–          Partners virket som det mest spennende alternativet. De fremstår innovative og fremtidsrettet, samtidig er de i førersetet når det gjelder systemer og tekniske løsninger på produksjonssiden. Dette skaper god samhandling opp mot kunder. Løsningene virker skreddersydde for oss som ønsker å være best på formidling av eiendom lokalt. Det er helt avgjørende, understreker Albrigtsen.

Les også: Gjør boligen din salgsklar for det nye året

Et marked med mange muligheter

De nye Partners-lokalene vil være å finne på samme sted som før sentralt i Sortland sentrum. Derfra skal Albrigtsen og hans 5 kollegaer formidle boliger i hele Vesterålen som består av kommunene Andøy, Bø, Hadsel, Sortland og Øksnes.

–          Vi favner et stort geografisk område med et veldig sammensatt eiendomsmarked. Vi har tettsteder med eksempelvis større leilighetskomplekser og litt mer «bypreg» på den ene siden, mens vi har store områder med boliger i mere landlige omgivelser på den andre siden. Eksempelvis kan det være stor forskjell mellom det å selge bolig i Bø sammenlignet med en sentrumsleilighet på Sortland. Det generelle bildet er likevel at folk kjøper for å bo, ettersom behovene forandrer seg og med svært få «spekulanter». Dette gjør markedet mer stabilt og litt mindre påvirkelig av svingninger, sier Albrigtsen og føyer til;

–          Vi at det blåser en positiv vind over Vesterålen. Vi har mye spennende næringsutvikling og et spennende arbeidsliv. Regionen er stadig mer åpen og attraktivt å bo i. Jeg tror også at den planlagte veiutbyggingen ut mot flyplassen på Evenes vil gjøre Vesterålen stadig mer attraktivt. Gjennom vår nye merkevare, skal vi fortsette å skape tillitsbaserte relasjoner til kunder og markedet, og på den måten også bidra til en positiv utvikling i Vesterålen, avslutter Albrigtsen.

Ta kontakt med Ole eller hans kollegaer for en hyggelig boligprat her