Nytt Partners-kontor i Oslo

Høyden & Partners skal formidle boliger fra flere av de mest kjente og folkekjære bydelene i hovedstaden.

Daglig leder og eiendomsmegler Ellen Maxine Onsum skal lede den nye satsingen fra deres lokaler på Fagerborg. Med seg på laget har hun et sammensveiset og svært erfarent team av partnere.

Det er utvilsomt en styrke at vi er fem partnere som kjenner hverandre godt, samtidig som vi har svært lang fartstid som meglere i Oslo. Nå ser jeg veldig frem til å rulle ut en ny merkevare, forteller Onsum.

Les også: Gjør boligen din salgsklar for det nye året

Populære bydeler

Samtidig ser hun frem til å fortsette å operere i et område hun nærmest er lommekjent i.

  • Jeg er født og vokst opp på Bestum, og bor der fortsatt. Jeg har et glødende engasjement for nærområdet og Ullern generelt. Det er veldig motiverende å skape verdier lokalt, samtidig som at det bidrar til at man alltid ønsker å yte det lille ekstra, sier Onsum.

Høyden & Partners har bydelene Ullern, Vestre Aker og Fagerborg som sine primærområder.

Sammensatt marked

  • Det er et veldig sammensatt marked med en flott miks av store eneboliger og leiligheter. Kundegruppene er også forskjellige, men fellesnevneren er at de gjerne er kravstore, men betalingsvillige. Liker de virkelig boligen, er de også villige til å betale for den. Det gir en svært dynamisk og allsidig hverdag som eiendomsmegler, forteller Onsum lattermildt.

Meglerkontoret satser også sterkt på halvøya Nesodden, 20 minutters båttur fra Aker Brygge.

  • På Nesodden ser vi klare fordeler av vår brede kontaktflate både lokalt og mot det kjøpesterke Oslo-markedet. Hovedvekten av boligene vi formidler på Nesodden har kjøpere fra Oslo-området, sier eiendomsmegler Anne Elisabeth Naper som selv bor på Nesodden.

Les også: Ny standard for arealmåling av boliger

Matcher ambisjoner og posisjon

At valget av eiendomsmeglerhus falt på Partners er ikke tilfeldig. Onsum forteller at de har brukt ett år å bestemme seg for kjeden som matchet deres ambisjoner og posisjon i markedet.

– Vi var i kontakt med de fleste kjedene, men Partners fremstod som det beste alternativet. Det er en kjede av og for eiendomsmeglere. De er innovative og fremtidsrettet, og i førersetet når det gjelder systemer og tekniske løsninger på produksjonssiden. Dette skaper god samhandling opp mot kunder. Løsningene er skreddersydde for oss som ønsker å være best på formidling av eiendom lokalt, understreker Onsum.

– Med Partners i ryggen føler vi oss trygge på at vi kan opprettholde vårt ambisjonsnivå, samtidig som at vi innfrir vårt løfte til kundene. Vi er overbevist om at kvaliteten i det vi leverer er grunnen til at våre kunder anbefaler oss videre som sine foretrukne meglere, avslutter Onsum.

Ta kontakt med oss her om du ønsker en verdivurdering av din bolig.

Bildetekst;  Ellen Maxine Onsum, Sigurd Stori, Tone Bjørgvik, Anne Elisabeth Naper og Hans-Petter Strømsaas er partnere og starter Høyden & Partners. FOTO: Geir Molden.