Partners Eiendomsmegling satser i Follo

Truls Langaard skal lede kontoret i et av Østlandets fremste vekstområder.

Den nye gjengen i Partners Eiendomsmegling i Follo. FOTO: Margrethe Madsbakken

–          Alle vi på kontoret lever for å skape gode løsninger for våre kunder, og samtidig bidra til å skape gode løsninger for boligkjøpere og eiere i vårt nærområde. Partners virker å være en fremtidsrettet og komplett aktør, og vi ser frem til å bli en del av laget, sier daglig leder Truls Langaard.

Han har over 35 års erfaring med formidling av boliger i området, og anser seg selv for å være en lokalpatriot.

Les også: Nedal & Partners starter opp i Surnadal

Attraktivt vekstområde

–          Vi i Partners Eiendomsmegling er fremoverlente og har en klar strategi knyttet til lokale satsinger. Follo er et svært attraktivt område, og jeg er sikker på at Truls og hans kollegaer vil styrke kjeden, sier administrerende direktør Marianne Garang Sodeland.

Det er det tidligere Follo-kontoret av Aktiv Eiendomsmegling som nå melder overgang til Partners Eiendomsmegling. Det nye Partners-kontoret er å finne på Ski torg der Aktiv tidligere holdt til, midt i hjertet av Nordre Follo kommune. Derfra skal de fire ansatte betjene hele Follo-regionen.

–          Det er et område som opplever stor befolkningsvekst, med stor satsing på nybygging.  Samtidig opplever vi en økning av lokale arbeidsplasser og et offensivt næringsliv som skaper verdier i nærområdet. Og med nærhet til sjøen, marka og hovedstaden i nord, så er dette utvilsomt en attraktiv region i fremmarsj, understreker Langaard.

Kommunen kan blant annet skilte med over 20 barne- og ungdomsskoler og en lang rekke med kulturforeninger og idrettslag.

Les også: – Gledelige nyheter for fremtidige boligkjøpere

Moderne togforbindelse til Oslo

Den nye togtraseen, Follobanen, vil sørge for at folk som bor i Ski i fremtiden vil kunne komme seg inn til hovedstaden innen 11 minutter. Rundt 25 000 husstander ligger langs med eller over Follobane-traseen, noe som tilsvarer rundt 65 000 mennesker.

–          Togforbindelsen bidrar utvilsomt til å gjøre Follo og nærliggende strøk enda mer attraktivt for folk å bosette seg her. I tillegg til å være svært attraktivt for småbarnsfamilier, så er det et velfungerende område både for pendlere og folk i arbeid lokalt, sier Langaard.

Togforbindelsen vil også knyttes opp til lokallinjen på Østfoldbanen, noe som vil øke tilgjengeligheten til nærområdene rundt Follo ytterligere.